HTML

BudgetPillow

Egy társaság, ami nem vesz komolyan, és még ír is erről!

GoldenBlog Szavazás

Facebook Oldalunk

Nyáriszünet Balatonanáldin

2012.08.27. 11:44 analdie

SDC12466.JPGHosszabb nyári szünet után visszatért a BudgetPillow! Igen sokat áztattuk szerkesztő társainkkal a golyóinkat a Balaton hideg vízébe. De hát egyszer minden elmúlik és elfogy, akár csak a Játékosszoba utalvány is. Kedves támogatóim köszönöm szépen, hogy ilyen baszott szép cipőim és pólóm lehet. De alig, hogy megnyertük a blogversenyt, itt az újabb kihívás! A Goldenblog! Nem elég, hogy Magyarország SDC12467.JPGlegkedveltebb blogja lettünk a közönség szerint, ismét kihívás elé állítanak minket. Igen mi lettünk azok, hisz ez egy országos verseny volt, így bátran állíthatom ezt. Ha egy szartalicska tehetségkutató "verseny" kijelentheti, hogy ki az év hangja, úgy, hogy közben párhuzamosan három ugyan olyan szardarab műsor megy a TV-ben, azt hiszem ez érthető.
Tehát hadba emberek! Ismét itt az esély, hogy nyerjetek nekem valamit. A szervezők nem tették közzé, mi az. Hírszerzésünk, kémeink és szuper AnálNinják már felderítő missönön vannak. Análbarlang is elindul egy szál Simpson-jával terjeszteni jót. Megyéről megyére jár, mint a kibaszott Batman. Keressetek a lent található linken, az Egyéb blog kategóriában!

Ezzel párhuzamosan továbbra is veszünk fel szerkesztőket, lehet pólót rendelni.
Pályázatot is hirdetünk:
1. Póló desing: Tervezd meg te az új BudgetPillow pólót!
2. Site desing: Tervezd meg te az új BudgetPillow oldal kinézetét!
Ilyen frappánsan is csak mi tudjuk megfogalmazni! Úgyhogy hajrá! Nyeremény nincs, csak a dicsőség, hogy te csináltad és mindenki más BEKAPHATJA! A pályázatokat kommentbe, egy képet belinkelve kérjünk. Nincs kedvünk még egy e-mail címet csinálni!

Szavazni itt lehet, elég egy Facebook fiók: Goldenblog. Egyéb kategória!

Szólj hozzá!

BudgetPillow Túra, út a pénzemig

2012.04.25. 14:02 analdie

Mint tudjuk, és már egypárkurvasokszor elmondtuk, mi nyertük az 50.000Ft vásárlási utalványt, amit majd ÉN cipőre költök. No de, hogy ezt megkapjam fel kellett mennünk Pestre. Korán keltünk, hogy hamar ott legyünk. A MÁV varázslatos vonatával robogtuk keresztül az országot. Imádtuk a retkes üléseket, az izzadságszagot és a hugyszagot. Az utat barkóba maratonnal ütöttük el. Többszöri megoldás volt a hugycső-vibrátor. Külön figyelmébe ajánlanám a férfiaknak a mozgó kocsiban való pössentést. Igazi kihívás. Ha pedig nagyon unatkozunk, nyugodtan szarjunk a sínek közé, álló kocsival természetesen, hisz mindenki imádja a szél fútta szar illatát, egy esős tavaszi napon a pályaudvar közelében. 

Szólj hozzá!

BudgetPillow Történelem!

2012.04.24. 12:15 analdie

Nem tudom hangsúlyozni azt, hogy miért is jött létre az oldal. Az igazság az, hogy én sem tudom. Fikablog lenne, amiből már több száz van és egyik hígfosabb, mint a másik? Vagy a mostanában nagyon populáris "egyképposztos" blogok? Vagy csak pár nyomoronc gyerek, aki két faszcsapás közbe nem tudja kitölteni az időt? Nos egy kicsit mind, egy kicsit egyik se, egy kicsit ez, egy kicsit az, egy kicsit BudgetPillow!

Egy nap én és Análvandál programozás órán unatkoztunk, és random dolgokat írogattunk a gugliba, mikor is, a szemünk megakadt egy blogon. Becky Blogja. Rákattintottunk. Olvastunk. Eddig is tudtam, hogy blogolni szar, és csak a retard, unatkozó, szófosó emberek (mint én) blogolnak, de ez a kiscsaj felnyitotta a szemem! A semmiről írni művészet. Ennek a csajnak sikerült. Igaz, senki se olvassa azt amit ír, de mégis írja. Egy fél évre rá, miközben Análvandállal TS-en beszélgettünk, ismét a semmitmondó blog közepén találtuk magunkat. Ekkor Análvandál így szólt: "Ilyet mi is tudunk csinálni!". Ez a mondat azóta megváltoztatta életünket, mi is beálltunk a szarevő blogoló emberek, szarevő életébe. Később felvettünk egy hasonló nézeteket valló, ugyan csak szarevő embert Análbarlangot.
Ha eddig nem tudtad volna kedvenc blogod háttérsztoriját, hát tessék itt van. 

 

 

 

 

 

 

 


Nemrég megnyertük a Tesz-Vesz Blogger Verseny közönség díját. Análbarlang gyűjtötte a szavazatokat a világ körül míg én a parapeten sütkéresztettem a golyóimat.

(Ez a cikk folyamatosan bővül és oldalt megtalálható!)

Szólj hozzá!

Jelentések Budget földről

2012.04.21. 19:31 analdie

Jó anált kínálok! Elérkezett a nap! Holnap indulás Budapestre! Végre megrendezésre kerül a grandiózus díjátadó. A megérdemelt nyeremény végre a zsebünkbe lesz. Még egyszer köszönjük a szavazóinknak akik szerint, a beküldött cikkek közül, a miénk lett a legjobb. Análbarlang már lázasan készülődik az útra, hiszen rég volt hazánkban. Most épp Alaszkában tárgyal, potenciális befektetőket keresve, akik pénzelnek engem. Análvandál még mindig mélyen benne van saját ánuszában. Úgy érzem ez a verseny sokat dobott hírnevünkön. Ezt mi sem szemlélteti jobban, minthogy ha beírod a Google-ba, hogy budg egyből kiírja a nevünket. Őrület! Köszönjük a bizalmat, a biztatást, és nem utolsó sorban az új cipőimet. Ígérem büszkén fogom viselni.

Hogy ne maradjatok okosságok, világnézetek, elméletek, találmányok, történetek nélkül több poszt is előkészületben, ne féljetek, nem haltunk ki. Nem is fogunk! Szerkesztőnek folyamatosan lehet jelentkezni és pólókat is lehet rendelni. Végül arra szeretném kérni az embereket, ha említik egy posztunkat, vagy lelopják (lásd: dagonya.hu), semmi baj, nincs harag, csak bökjenek oda egy linket, hogy "Igen Ők azok, ez az oldal!".

Holnap irány BP, a fővárosunk. Személy szerint rühellem. Koszos, büdös, madárszaros és teli van csövessel. A vonatok szintúgy. Nem vagyok nagy higénia-mániás, de egy MÁV utazás után egyből lezuhanyzok, mert a bőröm beissza a hugyos-boros illatot.

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

NosztalgiaPoszt: Kecsketej Krém-szombat

2012.04.17. 15:55 Análvandál

Mivel ma szombat van és kereke 8:30-kor felkeltem,gondoltam eszek egy lángost,ezért elmentem a piacra mivel ott jó pizzás lángos van.Hát,hogy enyhén fogalmazzak van néhány érdekes ember a világon.

Meg nem tudom miért árulnak mindenhol kecsketej krémet,figyeljétek meg,+ mondjátok ki gyorsan 5x ,hogy Kecsketej krém. 

Először is volt egy öregasszony akit hogyha aludni láttam volna biztos azt mondtam volna rá, hogy halott.Kajak azt vártam ,hogy mindjárt összeesik és annyi. Úgy nézett ki mint akinek percei vannak hátra:beesett ,karikás,szinte hályogos szemek,fehér arc,kevés összevissza álló haj.Most nem azért írom ezt így mert kinevettem meg minden,de amikor ránéztem beleborzongtam.

Volt egy olyan 10-11 éves kislány,ő meg rosszul lett,mindenki kérdezgette,hogy hívjanak-e mentőt,aztán valaki hozott valami üdítőt vagy nem tudom mi volt az.Őt még sajnáltam is mert látszott rajta ,hogy beteg ,volt vagy 40 kg vasággyal együtt,az anyja meg konkrétan leszarta mivan vele,elment hagymát venni, a kislány meg leült mert elszédült.Jó arcok az ilyen szülők.

Volt egy papa,hát ha 1m nem volt a vállszélessége 1cm sem,nagy zöld zakó volt rajta,annak is kb halotti tekintet,és folyton egy irányba,oldalra nézett,lehet nem tudta forgatni a fejét sem,kajak nem vágom mert mászkált össze vissza és mindig jobb oldalra nézett.

Viszont akit tényleg nagyon sajnáltam egy vak csaj volt ,olyan 18-19 éves lehetett de nagyon szép volt,kajak már azért sajnáltam,hogy nem tudja megnézni magát a tükörben,meg milyen rossz lehet vakon leélni az életed.

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

Hibrid méh

2012.04.16. 19:16 analdie

Az elmúlt hetekben-hónapokban, azon kívül, hogy megnyerjem a versenyt, sokat foglalatoskodtam egy titkos projekten. Sok állat van a kihalás szélén, és én, mint nagy állatbarát segíteni szerettem volna rajtuk. Meg azért is, hogy a sok Greenpeaces fasz ne baszogasson az utcán. Kifejlesztettem egy elméletet amivel megmenthetnénk a veszélyesztetett állatfajok populációit. A dolog működhet. Igen sok kutatást kell még végezni rajta, rengeteg adatgyűjtést végzünk majd, de a végeredmény megéri. Bemutatom önöknek a
Hibrid Méh
-et!

A Hibrid méh igazából egy élőlény. Ennek az élőlénynek semmi más dolga nem lenne, mint az, hogy élőlényeket állítson elő. A szervezetében, vagy más raktározó helyen, meglenne minden élőlény DNS-e. Ez által tudnánk előállítani az élőlényeket. Nem lenne más dolgunk, mint az előállítani kívánt élőlény hím nemű fajtájából, spermát nyerjünk ki. Miután beadtuk a Hibrid méhnek az anyagot várhatjuk a csodát. Természetesen, ha már új élőlényt állítunk elő, most itt a Hibrid méhre gondolok, játszhatunk az idővel. A születési folyamatot, a fogantatást és a kifejlődést akár pár hétre is csökkenthetnénk. Elsős sorban állatok előállítására terveztem. A növényeknek ehhez természetesen semmi közük. Embereket elég bizarr lenne készíteni, bár jó pénzér bármit. Később már a tojással szaporodó állatokat is készíthetnénk. De a merészebbek akár kevert fajokat is előállítanának. Ne feledjük a Hibrid méh táplálását, hisz a semmiből sosem lesz valami. A megfelelő, egészséges embrió kifejlődéséhez szükséges dolgokat juttatjuk a Méh szervezetébe.

Úgy érzem az emberiséget előrébb léptettem a fejlődés végtelen létráján ezzel az elmélettel. Most már akár a Biológia Nobel-díjra is esélyes vagyok!

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

BudgetPillow fejethajt

2012.04.15. 17:47 analdie

Mindenkit megoszt egy személyiség. Puzsér Róbert. Análvandál mondta nemrég: "Ez az ember vagy hülye, vagy egy kibaszott nagy TROLL!" Szerintem jó arc. Bár egy interjú során 100 mondatából maximum 2 dologban igaza van, de kurva nagyokat szól. Mint ebben a vlogban. Pár napja írtam pontosan erről. Nézzétek meg. Most kurva nagyot ugrott a szememben, de még mindig szánalmas néha. Sokszor. Főleg a két idegesítő faszhaverja. 

 

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

GG BB BudgetPillow!

2012.04.13. 19:44 analdie


Ahogy egy barátom írta, GG BB! Annyi szavazatunk lett, mint egy mellben a tűk száma egy pornóban. Végre megvan az eredményhirdetés is. Már csak a díjátadó van hátra.

De ne szaladjunk ennyire előre. Tartsunk egy rövid összefoglalót. Elindnult a blogverseny. AnalDie és a BudgetPillow azonnal cikket küldött be. A Tesz-Vesz csapata elfogadta azt és azonnal szentélyt állított a három szerkesztő-messiásnak. Ezt követően, Análbarlang elindult kelet felé. Nem, nem Jeruzsálem fele. Azt kikerülte. Tibetbe ment. Követőket szerzett. Bejárva Oroszországot szavazókat és atomot hozott a blognak. Mire visszaért letelt a verseny és 10066 szavazatunk lett. Análvandál ezalatt lovakkal és gázmaszkos nőkkel szexualizált. Rendszerint ő kapta farba a farkat. Elérkezett az utolsó nap. Belehúztak az emberek, segítettek, hogy új cipőm legyen. Majd vége lett a versenynek, minden lecsendesült... ÉS MA megszólalt a Tesz-Vesz! Kihirdették ki mennyire volt király! Természetesen Mi voltunk a legkirályabbak. Már csak a díjátadó van hátra és a bevásárlás. (A Tesz-Veszen kitett bejegyzés)

 A közeljövőben az oda-, és visszaútról írunk és a díjátadóról is jelentkezünk!

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

BudgetPillow képet vesz

2012.04.12. 19:50 analdie

Szorgoskodunk. Ennyit tudok elmondani a mostani belső helyzetről. Új csarnokba költöztünk, kicsi volt már a Ferihegyi Hangár. Nem is csoda, hogy csődbe ment mikor elmentünk onnan.

Gyorsan kiteszek ide egy képet. Ugye milyen ismerős? Mármint a helyzet, csak egy kép. De ez a kép elgondolkodtató. Vajon az alkotó mit akart elmondani ezzel a képpel? Én kurvára nem tudtam megfejteni, viszont jót röhögtem.
                                   (A kép a PURUTTYA blogról van.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

NosztalgiaPoszt: A suna és a kocka

2012.04.08. 15:00 Análbarlang

Szolnokon kellett intéznem ma pár dolgot. A Corából hazafele jövet elém a 3-as üléssorra egy srác, a barátnője meg egy monitor csüccsent. Elég érdekes volt a felállás, mert a monitor fullosan szétválasztotta a két embert egymástól, a gyerek meg végig a dobozát ölelte. A csaj elkezdett beszélni valamit, a srác ennyit mondott rá, hogy "ühüm" és teljesen elvonatkoztatva az eredeti témától elkezdte mondani, hogy "FFFUUUU ez a monitor tök jó, csak 5 ms a válaszideje és FULL HD!". Az a baj, hogy a fejeket nem tudom megmutatni, de megpróbálom leírni: a gyereknek csillogott a szeme és féloldalasan vigyorgott a dobozra, szinte már láttam magam előtt ahogy hazamegy és 48 órát CODozik egyhuzamban a helyett, hogy teherbe baszná a kis cafkát mellette, aki mellesleg nem is nézett ki olyan rosszul. A csaj feje meg kissé oldalra billentve állt, szája sarkát félrehúzta és szomorú szemekkel nézte a földet. Egy kis idő után gondolt egyet és a mutatóujja körmével elkezdte "cirógatni" a srác karját, ami a kettejük lévő monitoros dobozon feküdt. A gyerek rá se nézett, de cserébe szorosabban ölelte a dobozt. Gondoltam, hogy majd megunja a lány, de nem adta fel. Kis idő múlva a fiú kicsit összébb húzódott és elhúzta a karját 5 centivel arrébb, amiből a suna rájött, hogy ma nem terem számára babér. Mivel nagy dugó volt jobb dolgom nem volt mint szociológust játszani és alanyoknak őt használni fel. Eltelt 8-10 perc, végig szótlanul ültek. A lány csukott szemmel nézett fölfelé a fiú meg a dobozon lévő feliratokat olvasgatta. Egyszer csak odafordult a sini-suna felé és szinte elkiáltotta magát: "hallod, ezen egy csomó mód van, filmhez is meg játékhoz is, meg........" - folytatta tovább, de közben a csaj csukott szemmel és felhúzott szemöldökkel félrefordult, azaz felém. Még jó, hogy csukva volt a szeme mert rajtam aztán lehet látni ha valamin magamban röhögök. :D

CSAJOK! SUNÁK! Ne legyen (nagyon) kocka pasitok, mert:
1. nem lehet velük csak 1 dologról beszélni
2. leszarnak, ha valami olyan van a közelükben, amiben nyomtatott áramkörök vannak
3. a pinátok sose lesz nedves az tuti!
Nem valami nagy sztori, de jobb mint a semmi. Meg amúgy is analdie behal a seggembe, ha csak a faszomat lógatom egész nyáron.

Pacs

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!