HTML

BudgetPillow

Egy társaság, ami nem vesz komolyan, és még ír is erről!

GoldenBlog Szavazás

Facebook Oldalunk

NosztalgiaPoszt: Kecsketej Krém-szombat

2012.04.17. 15:55 Análvandál

Mivel ma szombat van és kereke 8:30-kor felkeltem,gondoltam eszek egy lángost,ezért elmentem a piacra mivel ott jó pizzás lángos van.Hát,hogy enyhén fogalmazzak van néhány érdekes ember a világon.

Meg nem tudom miért árulnak mindenhol kecsketej krémet,figyeljétek meg,+ mondjátok ki gyorsan 5x ,hogy Kecsketej krém. 

Először is volt egy öregasszony akit hogyha aludni láttam volna biztos azt mondtam volna rá, hogy halott.Kajak azt vártam ,hogy mindjárt összeesik és annyi. Úgy nézett ki mint akinek percei vannak hátra:beesett ,karikás,szinte hályogos szemek,fehér arc,kevés összevissza álló haj.Most nem azért írom ezt így mert kinevettem meg minden,de amikor ránéztem beleborzongtam.

Volt egy olyan 10-11 éves kislány,ő meg rosszul lett,mindenki kérdezgette,hogy hívjanak-e mentőt,aztán valaki hozott valami üdítőt vagy nem tudom mi volt az.Őt még sajnáltam is mert látszott rajta ,hogy beteg ,volt vagy 40 kg vasággyal együtt,az anyja meg konkrétan leszarta mivan vele,elment hagymát venni, a kislány meg leült mert elszédült.Jó arcok az ilyen szülők.

Volt egy papa,hát ha 1m nem volt a vállszélessége 1cm sem,nagy zöld zakó volt rajta,annak is kb halotti tekintet,és folyton egy irányba,oldalra nézett,lehet nem tudta forgatni a fejét sem,kajak nem vágom mert mászkált össze vissza és mindig jobb oldalra nézett.

Viszont akit tényleg nagyon sajnáltam egy vak csaj volt ,olyan 18-19 éves lehetett de nagyon szép volt,kajak már azért sajnáltam,hogy nem tudja megnézni magát a tükörben,meg milyen rossz lehet vakon leélni az életed.

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://budgetpillow.blog.hu/api/trackback/id/tr594413782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.