HTML

BudgetPillow

Egy társaság, ami nem vesz komolyan, és még ír is erről!

GoldenBlog Szavazás

Facebook Oldalunk

Hibrid méh

2012.04.16. 19:16 analdie

Az elmúlt hetekben-hónapokban, azon kívül, hogy megnyerjem a versenyt, sokat foglalatoskodtam egy titkos projekten. Sok állat van a kihalás szélén, és én, mint nagy állatbarát segíteni szerettem volna rajtuk. Meg azért is, hogy a sok Greenpeaces fasz ne baszogasson az utcán. Kifejlesztettem egy elméletet amivel megmenthetnénk a veszélyesztetett állatfajok populációit. A dolog működhet. Igen sok kutatást kell még végezni rajta, rengeteg adatgyűjtést végzünk majd, de a végeredmény megéri. Bemutatom önöknek a
Hibrid Méh
-et!

A Hibrid méh igazából egy élőlény. Ennek az élőlénynek semmi más dolga nem lenne, mint az, hogy élőlényeket állítson elő. A szervezetében, vagy más raktározó helyen, meglenne minden élőlény DNS-e. Ez által tudnánk előállítani az élőlényeket. Nem lenne más dolgunk, mint az előállítani kívánt élőlény hím nemű fajtájából, spermát nyerjünk ki. Miután beadtuk a Hibrid méhnek az anyagot várhatjuk a csodát. Természetesen, ha már új élőlényt állítunk elő, most itt a Hibrid méhre gondolok, játszhatunk az idővel. A születési folyamatot, a fogantatást és a kifejlődést akár pár hétre is csökkenthetnénk. Elsős sorban állatok előállítására terveztem. A növényeknek ehhez természetesen semmi közük. Embereket elég bizarr lenne készíteni, bár jó pénzér bármit. Később már a tojással szaporodó állatokat is készíthetnénk. De a merészebbek akár kevert fajokat is előállítanának. Ne feledjük a Hibrid méh táplálását, hisz a semmiből sosem lesz valami. A megfelelő, egészséges embrió kifejlődéséhez szükséges dolgokat juttatjuk a Méh szervezetébe.

Úgy érzem az emberiséget előrébb léptettem a fejlődés végtelen létráján ezzel az elmélettel. Most már akár a Biológia Nobel-díjra is esélyes vagyok!

Tesz-Vesz Blogger Verseny Díjas Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://budgetpillow.blog.hu/api/trackback/id/tr814455285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.